Q-DESIGN

Om oss

Kakelsättning, klinkerläggning, parkett & mattläggning i Uppsala
Q design & fastighet AB är ett företag med lång branscherfarenhet. Vi åtar oss små som stora uppdrag och vänder oss till både privatpersoner och företag.
Q Design är ett ytskiktsföretag som arbetar med kakelsättning, klinkerläggning, parkettläggning och mattläggning i Uppsala med omnejd. Vi har utbildade kakelsättare och mattläggare som alla har GVK certifiering och utbildning i ”Heta arbeten”
Om ni vill tar vi hand om hela byggnationen. Det innebär att vi, utöver vårt eget arbete, även sköter kontakten med snickare, elektriker, rörmokare, målare etc. För er del innebär det en kontaktperson och en faktura! Vi har alltid en nära kontakt med dig som kund och ser till att hålla dig uppdaterad om vad som händer med ditt projekt och du kan alltid ringa oss om det är något du funderar över under arbetets gång.
Vi har ett nätverk av hantverkare från de flesta yrkesgrupper som vi samarbetar med. Det är utvalda hantverkare som vi vet håller samma höga klass som vi och som, liksom vi, har kunden i fokus.

Michael Larsson
VD
070-601 87 77
larsson@qualitydesign.se
Henrik Hedlund
Plattsättare
Per Wallberg
Plattsättare
Joacim Mårtensson
Plattsättare
Roger Wall
Plattsättare
Linus  Persson
Plattsättare
 
Johan Hoppstadius
Golvläggare
Simon Tholin
Golvläggare
Kenneth Söder
Golvläggare/Plattsätare
Rickard Isacsson
Golvläggare/Plasättare